Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Trófeák

2011.02.07. 08:31 szuperapu

A multifunkciós és/vagy helytakarékos használati tárgyak, illetve bútorok mindig is a tervezők kedvenc játszóterei voltak. Jeroen Wesselink háromlábú gyerekszékei is abból a megfontolásból születtek, hogy a tervezés okozta szórakozást átmentse a mindennapokra, és másoknak is mosolyt csaljon az arcára. Persze amellett, hogy egy praktikus és funkcionális bútort sikerült megálmodnia.

A mi falusi óvodánkban kimondottan jó hasznát vennénk ezeknek a falra akasztható ülőalkalmatosságoknak, és trófeaként sem lennének tájidegenek, hiszen a környékünk méltán híres, nagyvadas vadászterület. Ettől függetlenül, máshol is viccesen mutatnának ezek a színes vadász relikviák a falon!

 

Forrás: Yanko Design

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek praktikus szék fal óvoda gyerekszoba csecsebecse kisbútor ülőke

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr132636233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása