Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Jelmezes szájak

2011.02.08. 08:15 szuperapu

Térdig gázolunk a farsangi szezonban, olyannyira, hogy lassan már a lányaink is eldöntik, milyen jelmezt is szeretnének. Mi meg jó szülőként igyekezhetünk majd kreatívan megúszni a dolgot. Persze, nagyon minimálra sajnos nem vehetjük a dolgot, pedig milyen jó lenne, ha egy ilyen sminkkel letudhatnánk, mint az alant látható.

Nagyszerű és látványos ötlet, persze csak lányos házaknál, és ott is csak bizonyos kor felett, no meg hangsúlyos ajkak esetén. Én mindenesetre bespájzoltam, hátha egyszer még méhecskének, vagy pandának öltöznének – öltöztetnék a szájukat a csajok.

Forrás: DeviantArt
 

Szólj hozzá!

Címkék: lány kreativ kamasz sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr172645030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása