Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ugrálj dinón, gyermekem!

2011.02.14. 16:15 felhasznalo

Igazából nem is tudom, mit írjak. Az ugrálós labda jó találmány - nyilván hely kell neki -, de ez... Na, ez az ugrálós labda fullos paródiája. Hogy azzal a fabunkóval kenegetnék kedvesen a fejét annak, aki kitalálta, hogy a szimplán funkcionális labdát öltöztessék dinójelmezbe!

És az még hagyján, mert lehetett volna ez egy hiperszuperdinó - akkor is komikusan nézne ki azzal a cseppet gömbölyű hasával -, de nem, ezt ráadásul ultragagyiban kellett elkövetni! Sőt, ultraratyiban! Jaj, és hogy még jobb legyen, jár mellé az emlegetett fabunkós is, felfújható gumiváltozatban. Csodás, nemde?

Rody, te rusnya ugráló csacsi, ezennel feloldozlak minden bűnöd alól!

Forrás: Hawkin's Bazaar

2 komment

Címkék: játék sport gyerek abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr562660219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

quadrocs 2011.02.15. 11:06:48

Fú, a gyerekeink visítanának egy ilyenért :)

quadrocs 2011.02.15. 11:08:45

csak 10 Font? Azt hiszem rendelek is egyet... :)
süti beállítások módosítása