Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Virág nyíljon minden falon

2011.02.17. 19:14 Cyr

Amennyiben az egyszeri lányos anya csaknem herótot kap már a királylánycsicsás gyerekszobabelsőtől - és mázlista módon még ennen háborgó sarját is képes meggyőzni arról, hogy esélytelen az ötlet a továbbiakban -,  ezeknek a szövetvirágoknak a beszerzése kellő alternatívát kínálhat számára a tapétavagdosás vagy falmatricázás helyett, egy jóleső, szombat délutáni újrafazonírozáshoz.

Az újságpapírral kísért változat egyből elnyerte az én tetszésemet is, és bár képtelen lennék nagyhirtelen rangsorolni, hogy a jelenkor sajtókínálatának mely jeles alakjaiból szabnék legott ágakat-bogakat, szívem szerint ezt hánynám a kölkök falára az aktuális napi borsó helyett.

Érdemes egyébként az alsó képen kicsinyég még elmélázni jó mélyet szippantva abból a mindent átható, jólesően tiszta country hangulatból. Nem annyira a berendezés rendkívüli volta miatt, a világért se, sokkal inkább azért, mert egész egyszerűen módfelett kellemes a szemnek.

Forrás: PBteen

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr902661451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mariettaleila · http://www.viragklub.hu 2011.02.24. 14:56:53

Jaj, ez nagyon szép!!! :)) Nagyon jó ötlet!
süti beállítások módosítása