Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hordozható alkotás

2011.02.21. 08:15 felhasznalo

Büdöskölök imád rajzolni, mindenhová magával cipel egy vázlatfüzetet és egy tolltartóra való ceruzát, filctollat, egyebet. Ami persze azzal jár, hogy  nekem a lehető legnagyobb méretű táskámmal kell kilépnem a lakásból, mert félúton már tutira eljut oda, hogy cipelni nem annyira jó hecc. És akkor landol az egész nálam.

Nem mintha nem lenne a kölöknek saját táskája. Az még csak lenne, de hordani nem jut eszébe. A másik probléma abból szokott adódni, hogy adott helyzetben nincs semmi, amin kényelmesen alkothatna. Mutattunk mi már olyan felszerelést, ami erre is megoldást jelent, de Kana Nakanishi, japán designer kinyitható alkotóműhely-széke, az Atelier Book Chair olyan egyszerűen szépséges és elegáns, hogy itt a helye.

Fából - egész pontosan japán ciprusból - készült igényes, minőségi megmunkálással, belsejében egyik oldalon egy vázlatfüzet, a másik oldalon nem is egy, de két tolltartónyi írószerszám kaphat helyet. Mindez olyan konstrukcióban, hogy a gyerek simán elcipeli. És természetesen, ha kell egy kis alátámasztás a rajzoláshoz, az sem lehetetlen. Csak elő kell kapni azt a trapézformájú kis falapot, amit a rajzbőröndre lehet erősíteni két facsapocska segítségével, és kész. Remélhetőleg elmolyol vele egy darabig, mondjuk az orvosi váróteremben, ahelyett, hogy szétkapná az egészet hirtelen. Vagy a vonatállomáson. A reptéren. Bárhol.

Forrás: Dezeen, a linket pedig köszi a Stilblognak!

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek művészet praktikus úton ülőke

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr232675199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása