Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Lusták ceruzája

2011.02.25. 08:35 felhasznalo

Főleg iskolásoknak ajánlanám a következő, valljuk be, hiánypótló terméket, közülük is azoknak, akik annyira unják a banánt, az iskolát, a tanulást és az órákat, hogy még a ceruzájukat felemelni sincs kedvük. Szájmagasságba. Emlékeim szerint ugyanis én ilyenkor kezdtem el anno csámcsogni a ceruzáim végén, aminek drága jó felmenőim nem annyira örültek.

Jó, a ceruzarágás a gondolkodást is segíti, de azért főleg az előző esetben jellemző magatartás. A Concentrate előrágott ceruzája tehát a lusta unatkozóknak jelenthet megoldást, akiknek ahhoz sincs erejük, hogy fogaikkal nyomott hagyjanak az írószer fáján.

Illetve azok a szülők is bevethetik, akik a gyerek finnyásságára alapoznak, hátha az előrágott ceruzával leszoktatható a csemete arról, hogy a tolltartója tartalmával foglalja le magát ily módon. Már ha belegondol, vajon kinek a fognyomai vannak a ceruzán...

Forrás: Concentrate

3 komment

Címkék: design kiegészítő gyerek iskola kamasz

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr902686881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AnnaPanni 2011.02.25. 13:55:34

Ez arra koncepcióra épül, mint mikor behozták a széthordott farmert a divatba. A szülők meg kitértek a hitükből, hogy egy rongyos, lyukas vacakért most kétszer annyit adhatnak ki, mint eddig egy olyanért, amit legalább a kölyök hordhatott el.
Mikor jönnek ki a már megrágott, ízetlen rágóval, amit cipőtalpra árulnak már eleve?

AnnaPanni 2011.02.25. 17:31:14

miért nem vagyok meglepve?
süti beállítások módosítása