Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Habitadule

2011.02.28. 19:39 Cyr

Az alábbi, végtelenül egyszerű, nagyobbacskáknak ajánlott építőjátékot a Mon Petit Art-nál kutakodva leltem.

Maria Compagnon, francia designer színes panelekből álló térbeli kirakósát kedvencelné nálunk valamennyi Vad legott, ha hagynám - tény, hogy irdatlan nagyot és össznépit tudnának belőlük alkotni, ráadásul még búvóhelynek sem utolsó.

Az persze kifejezetten előnyös, hogy ekkora darabokból áll  ez a Habitadule névre hallgató összerakós, ugyanis normál méretű gyerekszobában képtelenség nagyobb tételben felhalmozni, minek következtében éjjel kettő és három közt nem lépsz bele halkan szitkozódva, maximum átesel rajta.

Ez esetben viszont érdemes tudatosítani, hogy egyedileg nyomtatott designdarabok romba dőlése által keltett halk nesz nem feltétlen nyomja el a fojtott káromkodásét. Sem.

Forrás: Mon Petit Art

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek kreativ játszóház gyerekszoba építő kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr622661835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása