Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szárnyalhat a képzelet

2009.04.01. 18:12 zaphodbb

Hároméves kor után eljön a szerepjátékok ideje: gyermekünk hozza lelkesen az üres teás csészéket, és hosszan beszélget a babájával, aminek nem feltétlenül van baba alakja. Legtöbbször egy darab fa is megteszi, ha a gyerkőc valamit meg akar személyesíteni, akkor azt meg is fogja.

Gonzalo Abutti és Marcelo Federico készítette el a családi szerepjátékokra leginkább megfelelő babákat. Csak azért, hogy anya fakanalai ne fogyjanak annyira. A Familia Tipo egyszerű, nemtelen, színtelen és pont ez a lényeg benne. Mert így szabadon szárnyalhat gyermekünk fantáziája, olyan személyiségekkel ruházhatja fel a kis családot amilyennel neki tetszik. Nagyobb gyerekek pedig akár ki is élhetik kreativitásukat rajta, ha kapnak egy ecsetet és némi festéket, hogy egyedi arccal és testtel ruházzák fel a figurákat.

Forrás: Mon Petit Art

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek baba kreativ idea dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr521039462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása