Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Bújj csak anyád szoknyájába!

2011.03.01. 12:44 felhasznalo

Így csúfol a magyar, pedig alapvetően nem is lenne rossz, ha a kölök bebújna a szoknyánk alá, és legalább 10 percre békében hagyna minket, míg ellötyköljük a mosatlan edényt. Mondjuk.

Persze, ehhez nem árt egy olyan speciális szoknya, ami kifejezetten játékra csábít, megadja a porontynak a kuckó-érzést, anyának meg a két szabad kezet. Ilyen szoknya létezik, a Company színeiben A. Song tervező álmodta meg és a Mekko Alatalo nevet kapta.

Kívülről talán egy viszonylag sima szoknyának tűnik, eltekintve attól, hogy a hímzéseken kívül egy ablak is díszíti. Viszont ha bemászik alá a gyerek, egy rakás felfedezni valót talál a szoknya alatt - és nem az anyja fehérneműjére gondolok.

Forrás: Company

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek szülő anya kreativ idea textil kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr542699374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása