Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusos gyerekszoba - Puritán nagycsalád

2011.03.01. 08:27 felhasznalo

A legtöbb családban egy vagy két gyerek elhelyezését kell megoldani, és ez bizony önmagában sem egyszerű probléma sokszor. De mi a helyzet azokban a családokban, ahol több gyerek számára kell találni alvóhelyet? Nem árt némi ötletesség és kreativitás, az biztos.

A következő képen látható szobában ügyesen megoldották az ágyak elhelyezését: egy felkerült a magasba, két másik fekhely pedig merőlegesen alá. És bár egy-két dologba bele tudnék kötni - pl. a felső ágy korláthiánya -, azért tetszik az is, hogy ennyire puritán a szoba. A fehér szín és a lineáris elemek segítenek abban, hogy ez a pici tér is tágasnak és áttekinthetőnek érződjön.

És hogy mitől lesz ez igazán gyerekes gyerekszoba? Attól a három csemetétől, aki lakja. És a színes játékaiktól, könyveiktől, amiket nyilván nem mindennap pakolnak el ilyen alaposan.

 

Forrás: Decopeques

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek kreativ idea ágy gyerekszoba emeleteságy stílusos gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr552666493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása