Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Játék tipográfusoknak

2011.03.03. 12:04 szuperapu

A legnépszerűbb játékok továbbra is mozgásban tartják az iparművészeket. A múltkor kicsit elméláztam a Twister ráncfelvarrási lehetőségein, most pedig a Scrabble a soros. Az apropó pedig Andrew Clifford Capener A1 Scrabble elnevezésű, exkluzív verziója.

A kilenc részre osztott tábla diófából készült, parafa aljjal, és az oldalaikon lévő három-három mágnessel stabilan kapcsolhatók egymáshoz. A betűkockák és tároló doboz szintén diófából készültek, míg a külső borítás nyírfából. De a felhasznált anyagok szépségén is túlmutat a játék tipográfiája, aminek lehetősége alapból bele van kódolva a témába, és Capenernek is vezérfonalul szolgált.

Ja, és kedves internetező gyerekek, keressétek meg a baglyot!

 

Forrás: Drew Capener

Szólj hozzá!

Címkék: design játék szülő apa művészet kamasz társasjáték csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr252703180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása