Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Berlinből jelentjük!

2011.03.11. 08:17 felhasznalo

Amúgy nevű olvasónk nemrégiben Berlinben járt, ahol a város felfedezése közepette érdekes dologra bukkant. Egy régi babakocsit látott, amit kreatív kezek - kissé sufnituning módra, de azért abszolút kerek, mindennel felszerelt - papír Forddá alakítottak át.

Aztán valószínűleg kicsit sokat nyűtték a gyerekek, mert végül szemétként került az utcára. Szerencsére Amúgynál jó turistaként volt fényképezőgép, amit tüstént elő is kapott, majd a képeket elküldte nekünk. Íme!

Amúgy, köszönjük!

1 komment

Címkék: szülő kreativ babakocsi úton jármű idea sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr482729206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A d r y (törölt) 2011.03.11. 12:40:16

Hehe, jópofa.Nem bírta a terepet biztos.:)Unokaöcsémnek még 100 éve az a kis pedálos /asszem/ moszkvicsa volt, de a faluszélen hamar gallyra tettük.
süti beállítások módosítása