Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - Gubanc van, babám

2011.03.18. 20:00 Cyr

Elismerem, aprólékos munka lehetett, amíg összevágták-hajtogatták-ragasztották ezeket az egyen-papírházakat. Hajlandó vagyok ütemre tapsolni is az ötletnek, miszerint a bent a kint, és plafonra rögzítve akár egész falvakat is alkothatunk.  Színezni ugyan színeztem volna,  de ez kizárólag kötekedés, elvégre sámlira állva még utólag is lehet.

Ami azonban fennhangon azt mondatja velem, hogy nem ártott volna az ügyet az alkotónak még egyszer alaposan átgondolnia, az a függesztés mikéntje. Ember legyen a talpán ugyanis, aki kioldja a gordiuszit, ha már végképp belepte a por azt a  kusza damilrengeteget...

  

Forrás: Etsy.com - CreatorB

Szólj hozzá!

Címkék: kreativ gyerekszoba dekor csecsebecse etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr742730800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása