Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Földgömbök másképp

2011.03.18. 12:26 szuperapu

A legtöbb földgömb minden további nélkül elképzelhető dekorációs elemként bármely enteriőrben. Persze, nincs az a tömeggyártott termék, amit ne lehetne feldobni némi firkálással. Már ha némi hozzáadott értéket is képvisel a vizuális átalakítás, és nemcsak a rongálás élvezete vezérli kezünket. Wendy Gold designer példának okáért egész pofás kis kollekciót hozott össze a témában. Kis csavar a történetben, hogy a 150-450 dollár közötti áron forgalmazott földgömbjei – ha kis szériában is, de – sorozatgyártottak…

És végül egy videó azon kedves internetező gyerekek kedvéért, akik kíváncsiak arra, hogy hogyan is készülnek ezek a földrajzi szemléltető eszközök és/vagy dekorációs elemek:

Forrás:Art on Globes

1 komment

Címkék: kiegészítő művészet iskola kreativ kamasz gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr272749796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fake Plastic Girl · http://esque.blog.hu/ 2011.03.18. 14:01:12

Nagyon jól néznek ki ezek a földgömbök :D
süti beállítások módosítása