Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Interaktív szőnyegek

2011.03.18. 17:36 felhasznalo

Nem szívesen porszívóznám, de mégis szívesen látnám a gyerekszobában Agnieszka Czop és Joanna Rusin interaktív gyapjúfilc szőnyegeit, amelyeket a Youlka Design részére készítettek. Nemcsak szépségesek, és kellően színesek, de játéknak sem utolsók, ráadásul hála az alapanyagnak, rendesen szigetelnek is.

Mindegyik szőnyeg egyben puzzle is, ami remek ötlet - már csak azért is, mert fiús és lányos, valamint uniszex verziók is akadnak, és a gyerek a maga ízlése szerint alakíthatja ki belőlük a saját verzióját. Csak sajnos itt jön be az az alapelv, hogy a design nem mehet a praktikum kárára. Itt meg sajnos pont arra megy.

Mert a filcet egyébként sem olyan egyszerű tisztítani, de ha még a porszívót sem ereszthetem rá... Bár, ha kiszedjük az összes darabot, és csak az alapot takarítjuk, akkor még nem kell teljesen lemondanom róla.

Forrás: Agnieszka Czop

Szólj hozzá!

Címkék: design játék kiegészítő gyerek kreativ szőnyeg idea textil gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr702750648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása