Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Blogzsemle 04.

2011.03.26. 08:39 zaphodbb

Lássuk ezen a héten mit alkottak kedvenc design blogjaink.

Az Ágy-Asztal-Tv kitenné, ahogy én is némelyik printet a válogatásukból a saját falamra. Vagy akár a gyerekszobába például a madaras-kislányosat. Én Bill Murray-t kérném, köszi.

 

Bővebben az Ágy-Asztal-Tv blogon


A DesignPumpa megtalálta nekünk, a leglustábbaknak való csomagolópapírt, amin semmi más dolgunk nincs, mint bekarikázni a megfelelő ünnep nevét és már mehet is bele az ajándék.

Bővebben a DesignPumpán


Ha szeretnénk, hogy gyermekünk halálra rémülve keljen fel reggel, meglephetnénk egy ilyen falmatricával, amit a Lisztesládán láthatunk. Lehetőleg az éj leple alatt ragasszuk fel az ágy végibe, a minél ütősebb hatás kedvéért.

Bővebben a Lisztesládán


Cuki bárányokkal a gyorshajtás ellen, mert egy autós sem lehet annyira szívtelen, hogy ne álljon meg, ha reflektorának fényébe kerül egy ilyen jószág. És ha már nem akarnánk elüttetni őket, virágosládának is pompásan használhatók a későbbiekben.

Bővebben a Manzárd Cafén


A Mindennapi Betevőről mi mást is választhattam volna az eheti felhozatalból - hiszen rólam van szó -, mint a GQ divatmagazin ruhaajánlójáról szóló posztot. A magazin ugyanis kedvenc férfibabámon, Kenen mutatja be a ruhákat, néhol mellécsapva Barbie-t is. Gyönyörű.

Bővebben a Mindennapi Betevőn


Az Otthon, édesen leltem ezt a praktikus ámde cseppet sem szemrevaló készletet, ami a neszesszert hivatott helyettesíteni, megkönnyítve a tisztálkodószerek fellelését utazás közben. Egyébként az ötletet díjazom, mert vicces és a maga esetlenségében még bájos is.

Bővebben az Otthon, édesen


A Stílblogon álmaink ovijával találkozhatunk, design szempontból legalábbis mindenképpen. Ez az oslo-i ovi már ránézésre kimeríti a vizuális nevelés fogalmát.

Bővebben a Stilblogon


Az Urbansnob összefoglalta, hogy a kitört tavaszban milyen kirándulási lehetőségeket nyújt nekünk az egykori Úttörővasút, ami töretlen lendülettel zakatol ma is előre, gyerkőcökkel zsúfoltan.

Bővebben az Urbansnobon

Szólj hozzá!

Címkék: design biztonság kép egészség barbie művészet bemutató fürdés óvoda épület úton fürdőszoba dekor blogzsemle

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr462771395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása