Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szőnyegszövés hulahoppal

2011.03.30. 12:12 felhasznalo

A rongyszőnyeg roppant praktikus kiegészítő, ráadásul olcsó, és ha nekiveselkedünk, még az elkészítése sem ördöngösség - mondhatni gyerekjáték. Ha tetszik a kerek formájú rongyszőnyeg, nem is kell hozzá más, mint egy hulahopp karika, és persze jó sok rongycsík, mondjuk a kiszuperált pólókból újrahasznosítva.

Elkészítéséhez instrukciókat a Family Fun oldalán találhattok. Vonjátok be a gyerekeket is, a tavaszi felújításokból, átrendezésekből így ők is kivehetik a részüket - amire utólag mindig nagyon, de nagyon büszkék. Joggal.

Forrás: Family Fun

1 komment

Címkék: kiegészítő szőnyeg recycle textil sk csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr582769474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Livus 2011.03.30. 15:11:59

juj, de szuper!!!! köszönöm ezt a linket! Ha már másra nem használom a hullahoppom, majd erre :-)
Ráadásul az enyém felnőtt méret (110 centis átmérő), szóval jó nagy szőnyeg készíthető rajta! :-) Magamtól eszembe nem jutott volna erre használni :-)
((a hulahopp egy "L"??? :-o ))
süti beállítások módosítása