Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Játszani is engedd...

2011.04.01. 16:28 Cyr

Emlékszem, amikor a kettes számú Vad megszületett, nagylányom  maga is  mindenáron szoptatni akarta a babáit, igény szerint, naponta körülbelül egyfolytában. Hogy némi hiba is csúszhatott az  általa alig másfél esztendősen tett megfigyelés folyamatába, az kizárólag abból látszódott, hogy bár a pólóját nyakig felrántotta a művelethez, a baba fejét ezután a köldökéhez illesztette. Egyesek szerint akadhat ugyan a dologra más magyarázat is, de ilyesmire nyilván csak egy rosszhiszemű plasztikai sebész gondolhat, az is csupán hivatalból.

A Berjuan Bebé Glotón nevű, egyértelműen hiánypótló szoptatós babája persze minden igényt kielégít, olyan következetességgel, hogy az ember lánya felrikkant örömében: Azt a fűzfánfütyülő, virágos műmellbimbaját! Merthogy a szóban forgó emlőpótlék partedli- avagy topszerűen nyakba téve alkalmasint máris pólófelhúzás nélküli kváziszoptatást tesz lehetővé  a csemete számára, ügyesen elkerülve a becsusszanó köldöktáji félreértéseket.

A szóban forgó babának etetés után menetrendszerű büfi is dukál, ellenkező esetben hangot ad nemtetszésének - bukni szerencsére az 1.0 verzió még képtelen.

Elrettentésül íme a szoptatós baba - már a szájszerve is élményszámba megy...

... kattintani is érdemes, a csecsimitáció után jön a sűrűje...

Ha pedig mindez nem lenne elég egy halk "Anyám, borogass!" sóhajhoz, érdemes megtekinteni a csatolt videofelvételen szereplő, marketingfeladatokat ellátó, lelkes fószert. Rendesen ott van a szeren....

Forrás: Berjuan

4 komment

Címkék: játék gyerek baba abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr142789801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Livus 2011.04.01. 18:00:09

Hihetetlen, hogy a cumi elengedhetetlen kellék még egy szopibabához is :-o

AnnaPanni 2011.04.01. 19:17:16

Vettem egy babát, ami nem csukta le a szemét, hiába döntöttem. Fejre is állíthattam. Mondom is a lányomnak, klassz, anyád vett egy selejtes babát és most rágtad meg a számláját. Ekkor a lányom bedugta a baba szájába a hozzá adott cumiját és ettől elaludt.
Mágneses! Na és fiú, fütyivel, mert a tök ugyanolyan lány rózsaszínbe az drágább volt.

AnnaPanni 2011.04.01. 19:42:49

Nekem a cuminál furább, hogy César mutatja be a szoptatós babát. Robert de Niro jut eszembe :D

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2011.04.01. 21:10:18

@AnnaPanni: Néhány pillanatig komolyan eltűnődtem azon, mi célt is szolgálhatott a mágneses fütyi, de most már jól vagyok :)
süti beállítások módosítása