Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

LEGO-ból ebéd

2011.04.05. 12:16 zaphodbb

Bár nem elterjedt kicsiny hazánkban, hogy dobozból ebédeljen a gyerek az iskolában, azért mégis elhozom nektek ide ezt a LEGO lunchbox-ot, mert jópofa. Ha az lenne, hogy dobozban vigyék az ebédet a gyerkőcök, akkor biztos valami ilyenben szeretném, hogy ez megtörténjen. Ötletes és vicces, bár nem feltétlenül ebben a nagyon rózsaszín kivitelezésben kérném, inkább a priosat vagy a feketét, ha már.

Forrás: Firebox

3 komment

Címkék: gyerek iskola étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr212801376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sesut 2011.04.06. 09:17:30

Ebédelni ugyan nem dobozból ebédelnek, de emlékeim szerint tízórait azért szokás csomagolni... arra pedig szintén tökéletes :)

Schusy 2012.04.03. 22:38:23

Ilyet vettem :) Annyira örülök neki, remélem a csajom is fog :) Meg is lepődtem, hogy a Corában ilyesmit találok :) Volt nagyobb doboz is, LEGO tárolásra, sajna a kulacsot nem találtam, pedig még az is tetszene :)

Zsu
süti beállítások módosítása