Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Házat a huzatra

2011.04.07. 09:17 Cyr

Patrick Chirico designer talán naphosszat Brooklyn utcáit rótta ihletért, esetleg kizárólag délidőben kóricált egy jóleső diétásat - akárhogy is történt, úgy tűnik, sikerrel tette. Az alábbi párnakollekció huzatra valóinak ötletét ugyanis jártában-keltében, a városi levegővel együtt szívta magába, a téma pedig ezúttal nem is annyira földön, mint inkább az elhagyatott házfalakon hevert.

Amennyiben mindenáron nyerni akarunk az ügyön, Chirico nagypárnáit a csatolt minipárna-kollekcióval kiegészítve most akár magunk is rendezhetjük a lepukkant városrészeket - jut eszembe, mit nem adott volna Tarkovsky egynémely darabért!-, ha épp arra szottyan kedvünk. Még csak mászkálnunk se kell, maradhatunk mondjuk otthon, a kanapénk tetején.

Forrás: Design Public

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő művészet textil párna dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr302805735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása