Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Blogzsemle 07.

2011.04.16. 07:57 zaphodbb

Ezen a héten is körutat teszünk kedvenc baráti design blogjainkon és válogatunk tőlük, hogy a hétvégi olvasni-néznivaló adagotok is meglegyen.

Az Ágy-asztal-tévén négy ország négy otthonába leshetünk be: terítéken egy amerikai, egy kanadai és egy spanyol lakásbelső.

Bővebben az Ágy-Asztal-Tv blogon


Ha a kerti bútor már eleve leharcolt állapotban van - de legalábbis úgy néz ki -, az azért előnyös, mert nem kell aggódnunk az időjárás és egyéb kültéri viszontagságok által végzett állagromlás miatt. Hiszen már amúgy is úgy néz ki, mintha nyolc éve magára hagyva állna az esőben.

Bővebben a DesignPumpán


A Kedvenc Otthon ezen a héten a Nők Lapjában, nyomtatásban is megjelent gyerekszoba dekorációs posztjával. A krétafal és a hogyan-fessünk-a-falra-profi-dekort ötlet valóban a nagyvilág elé való, az újságból kimaradt képeket pedig megleshetitek a blogon.

Bővebben a Kedvenc Otthonon


Abszurd, kicsit beteg, de helyes figurák, amik köré egy posztapokaliptikus történet is épül. Mi más kellhet az egyszeri bloggernek, aki a bizarr cuccok nagy rajongója? Semmi. Beleszerettem.

Bővebben a Lisztesládán


Az abszurdisztán vonalon haladva tovább és előre, ide való ez a cukker-mukker cicagyertya, amit ránézésre simán megvennénk rózsaszín- és/vagy cicalázban égő gyermekünknek. Mégse tegyük, hacsak nem akarunk álmatlan éjszakákat a gyerkőcnek, ugyanis amint leég a gyertya, előbukkan a kissé ijesztő cica-csontváz.

Bővebben a Manzárd Cafén


Amikor a zene tárgyiasul, az pont ilyen lehet. Ez a zongora olyan, hogy ránézésre egy pompás zenedarabot hallunk. Szimfónia a szemnek.

Bővebben a Mindennapi Betevőn


Retróból nekünk sosem elég, így egyértelműen szeretni kell ezeket a nosztalgia tapétákat. '50-es évek amerikai gyerekszobái: szevasztok!

Bővebben az Otthon, édesen


Al Weiwel "A napraforgó magok" című kiállítása százmillió porcelánból készült napraforgó magból áll, melyet egy kínai falu lakossága készített. A művész üzenetét és az installáció értelmezését a Stilblogon olvashatjátok.

Bővebben a Stilblogon


Mivel magam is a homeopátia és egyéb természetes gyógymódok nagy híve vagyok, így nem kerülhettem el - az általam is használt - a Bach-virágterápiát bemutató cikk beválogatását a hétvégi körutazásba. Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani!

Bővebben az Urbansnobon

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: design művészet bemutató fal abszurdisztán dekor csecsebecse blogzsemle

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr532830081

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Olvashatok-e Harry Pottert a tíz éves kisfiamnak? 2011.04.17. 22:13:35

Tisztelt Bujdosó Karolina! Az ön véleménye szerint tíz éves kisfiamnak olvashatok-e Harry Pottert? Egyáltalán javasolja-e. Mondtak rá hideget, meleget. Üdvözlettel Sz. Anita Kedves Anita! Az írónő véleményével többé-kevésbé egyet értek, aki azt aj...

Trackback: Jankó szerencséjéről 2011.04.17. 22:13:15

Nem rég olvastam egy mesét, az volt a címe: Jankó szerencséje. Egy Grimm meséről van szó, ami a Boldizsár Ildikó szerkesztette Esti mesék a boldogságról című gyűjteményben található meg. Jankó a hét évi munkájáért kap egy nagy aranyrögöt, akkorát, mint...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása