Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tesómentes duplaülés

2011.04.19. 08:07 Cyr

A Spot On Square Hiya névre hallgató bútorcsaládjába tartozó hintaszéknek elméletileg egy roppant nagy előnye van.  Nevezetesen, hogy  akár két kölök is elfér rajta egyszerre Springerék szándéka szerint. Na de mutasson nekem valaki olyan szedálatlan tesókat - saját, tupírozott gyerekkori emlékekkel lövöldözni csúnya és sportszerűtlen  dolog -, akik huzamosabb ideig hajlandóak egymás mellett ücsörögni, békésen lapozgatva egy képeskönyvet, anélkül, hogy vita tárgyát képezné az, hogy

1. ki ül a bal, illetve jobb oldalra,

2. milyen könyvet nézegessenek, továbbá az a szóban forgó könyv kié éppen, mióta és miért,

3. valamint ki lökje vagy ne lökje a széket és merre, és ezt melyikük mondja meg először nyávogva anyának vagy apának.

Az egyébként ikrekkel rendelkező tervezők által vizionált előny tehát mehet a levesbe, már ami az én véleményemet illeti, mert mindez nem zárja ki, hogy ezek  a mázlisták kikapták az összes, békés egymás-mellett-lapozgatásból frissen doktorált  kölköt. 

Igazságtalan lennék azonban, ha nem említeném a szék hátulján lévő, igazán praktikus könyvtartó rekeszt. Végül is egy hintaszékben leginkább olvasgatni illik, tegyük azt egyedül vagy lökdösődő tesóval megáldva.

 

Forrás: Spot On Square

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek szék gyerekszoba kisbútor ülőke

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr442838190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása