Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ízeltlábú csecsebecsék

2011.04.20. 12:11 szuperapu

A gyerekek, és főleg a lányok nem rajonganak az ízeltlábúakért, de ezek legtöbbször nem valós félelmeken alapuló berögződések, inkább a szocializáció káros melléktermékei. Mert ezek a jószágok szépek. A meggyőzés eszközeként sok-sok példát tudnék felvonultatni, de álljanak most itt a leghatásosabbak, ezek a csodálatos steampunk csecsebecsék.

Persze egy pillanatig sem gondolom, hogy ezek ideális gyerekjátékok lennének. De, ha apu íróasztalának környékén ilyen csecsebecsékre csodálkoznak rá nap, mint nap a kiskorúak, akkor talán barátságosabban viszonyulnak a természetben fellelhető rovarokhoz is.

Az Insect Lab Studio, illetve Kike Libby amerikai szobrász tulajdonképpen preparátumokat alakít át apró óraműrendszerű robotokká, míg angol kollegája Tom Hardwidge inkább talált tárgyakból rakja össze sajátos rendszertanba összeálló kollekcióját. Egyik tetszetősebb mint a másik…

 

Forrás: Insect Lab Studio és Arthrobots

Szólj hozzá!

Címkék: design apa művészet gép dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr792839426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása