Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Zombinyulambulam

2011.04.21. 17:49 zaphodbb

Hogy ez a húsvét se maradjon abszurdisztán és rémálmok nélkül, kényszert érzek, hogy megmutassam ezt a gyönyörűséges zombinyulat, aminél rettenetesebbet nem nagyon lehet fellelni a neten.

Mily szerencse, hogy az embernek ilyen barátai vannak, mint esetemben Szuperapu, akinek köszönhetjük eme gyöngyszemet és akinek rögtön én jutottam eszébe róla. Reményeim szerint csak azért én, mert bírom az abszurd cuccokat és nem azért, mert rám emlékeztette, amikor meglátta.

Mindenesetre nem ajánlom gyerekek közelébe - mármint nem Szuperaput, hanem a zombinyulat -, ha meg akarjuk őrizni bennük a bájos húsvéti nyuszi képet, aki a színes tojásokat tojja. Legalábbis kisebbik lányom szerint ilyenkor a nyuszi tyúkká változik és tojást tojik. Ez a zöld borzasztóság reméljük nem szaporodik se tojást tojva, se máshogy.

Forrás: ThinkGeek

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek húsvét abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr782845106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása