Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Pénzszórás okosan

2011.04.26. 20:04 szuperapu

A Csodák Palotájában van egy nagy fekete műanyag készség, ami olyan, mint egy kráter vagy tölcsér és aprópénzt lehet rajta gurítani. Ami aztán spirális pályán végül eltűnik a süllyesztőben. Olcsó játék – a címlettől függően – mert jó nézni, ahogy köröz az apró, és érezni, hogy kicsit zsibbadnak a kikapcsolt agytekervények. Relaxáció.

Ugyanez kicsiben és fából az alábbi persely. Nem találtam videót, de biztos nem köröznek a bélások olyan hosszan, mint a fent leírt nagytestvér esetében, viszont az üvegrészből kiszabadíthatván könnyedén újraindíthatók. De egy biztos a gyerek ezzel játszva spórolhat.

Forrás: fitzsu

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek kamasz minimalista

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr802856928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása