Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Egy rakás... komód

2011.04.27. 20:14 Cyr

Az alábbi, funkcionális farakással Mark Moskovitz designer ezúttal meglehetősen puritánra vette a figurát. Az a bizonyos funkció természetesen itt és most nem merül ki a hőérzet növelésében, vakarhatná ugyanis rendesen az üstökét  az a gyanútlan, kora tavasszal is melegedni vágyó, aki ezekkel a hasábokkal szeretne kandallójába sebtiben begyújtani.

A minimálrusztikus darab négy böhöm fiókot rejt, melyekbe - bár kétség nem fér hozzá, hogy a fahasábok kellően meg- és el vannak bévül dolgozva - részemről egy valamit biztosan nem rejtenék. Nevezetesen nylonharisnyát, kupacolva. Mázli, hogy viszonylag ritkán támad kedvem effajta nőcis hívságokra, a fűtésünk sem rádobós, kézi vezérlésű: részemről tehát semmi akadályát nem látnám egy ilyen jópofarakásnak teszem azt, a nappalink közepén. Legfeljebb körbetáncolnák a Vadak. Már csak a funkció okán.

 

 

Forrás: Mark Moskovitz

Szólj hozzá!

Címkék: tárolás öko minimalista kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr32860145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása