Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tavaszi madarak

2011.04.27. 12:31 szuperapu

Végérvényesen tavasz van, az ablakom alatt korán reggel énekesmadarak adnak hangot fészekrakási hajlandóságuknak, szórkakoztatva ezzel az arra fogékonyakat és idegesítve a későn kelőket. Kedvenc ökojátékosaink a Kidsonroofnál pedig ezen aktualitással piacra dobták legújabb játékukat a Totem sorozatban, és amit most van szerencsém itt a blogon bemutatni.

A Totem Birds egy hatalmas fa (85x70x70 cm) 15 darab madárral (közte például: füsti fecskével, jégmadárral, szarkával, csuszkával, a verébbel, és bagollyal) természetesen - ahogy azt tőlük megszokhattuk - újrahasznosított kartonpapírból. A 70 darabos kirakós jó időre lekötheti a kis porontyokat, főként, hogy a madarak elhelyezésében nagy szabadságot biztosít azokat a fára szinte bárhova lehet rakni.

 

Forrás:Kidsonroof

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek öko recycle gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr432859010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása