Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Fából faragott műanyag

2011.04.29. 16:13 Cyr

A 70-es évek műanyag konyhai játékai ihlették ezúttal a Raw Edges designereit bükkfából készült, mai kivitelű gyerekszobai kiegészítőik megálmodására. A  kecses lábakon illegő szekrényke hangulata - bár kétségkívül nosztalgikus - bevallom, bennem nem pendít meg érzékeny húrokat.

A hetvenes években voltam magam is gyerek - retró lettem, mit tagadjam -, ám nem emlékszem arra, hogy akkoriban holmi Fischer Price termékek a felmenőim, vagy az én legvadabb álmaimban  egyszer is szerepeltek volna. A régi nappalinkban lévő dohányzóasztal alja viszont - a büdös életbe, gyerekek, hova tettétek innen az Ország Világot? - határozottan erre a szekrénykére hajadzott, bár kétségkívül nem látott az istenadta tömör bükkfát, szegénykém csupán lakkozott pozdorjában utazott.

 

Forrás: Raw Edges

Szólj hozzá!

Címkék: retro játék gyerek

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr192863928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása