Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Fröccsöntött gótika

2011.05.02. 19:43 Cyr

A moooi által fémjelzett anya-gyerek szék után érdemes egy - vagy két - pillantást vetnünk ezekre fröccsbe öntött változatokra. A libero-gótikusra tervezett színes műanyagok a kárpitozott tömörfa székeknek adnak egy-egy jókora fricskát.

Megjegyzem igazán nagy merészség kell ahhoz, hogy valaki meglássa ezekben a darabokban a dúló romantikát, de lelkük rajta, nem ellenkezem. Azonban felhívnám a gyanútlan szemlélődők figyelmét a kárpitgombokra, melyek design ide vagy oda, bennem határozottan a szegecselt bőrdzsekik látványát idézik.

Forrás: moooi

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: design szék gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr742864070

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szitakötő | 2010-3 | ŐSZ 2011.05.02. 19:58:13

Szitakötő folyóirat lapozható változata.Régebbi számokat folyamatosan elérhetővé teszünk majd itt a blogon.Minden lapozható Szitakötő itt.Lapozni a jobbra-balra mutató nyilakkal lehetakár a teljes képernyőn is (View in fullscreen).  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása