Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Bogár a háton

2011.05.03. 16:21 Cyr

Bevallom, olykor magam is elég bogaras tudok lenni - ennek főként a családom a megmondhatója és elszenvedője - ám ezt a jószágot ezúttal mégsem nekem,  hanem Zaphodbb bloggerinának köszönhetitek.

Élethű csápok, páncél és lábak - kicsit közelebbről megnézve talán hangyabokányit Alien-szerű a figura, szóval szülő legyen a talpán, aki effajta hátizsákot ráaggat a kölökre. Egy hideg- és velőtrázó sikoly kíséretében persze biztosan magam is képes lennék rá, egyetlen feltétellel: kérem szépen, ne kelljen sokáig hátulról bámulnom azokat a guszta ízelt lábakat.

Forrás: The American Kid

4 komment

Címkék: kiegészítő táska gyerek abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr162872844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AnnaPanni 2011.05.03. 16:57:12

Odaadnád a telefonom, ott csöng a táskám belső zsebében.
Nálam ez azonnali szívmegálláshoz vezetne.

sorica123 (törölt) 2011.05.03. 21:16:28

Hűha:))) ez aztán bogár. Jópofa, de egy éjjeles műszak után ugranék egyet, ha befigyelne a buszon egy ilyen. Annak ellenére, hogy az eredetijétől egyáltalán nem félek, sőt ezeket a nagy, ártalmatlan bogarakat szeretem is (szarvasbogár&co).

Ilkamilka 2011.07.07. 13:31:25

@sorica123: elképzeltem milyen élmény lenne tényleg este elbambulni a buszon és észrevenni egy ilyen elhagyatott példányt valahol az egyik ülésen:))Amúgy így képen nagyon jól néz ki meg tetszik h. ilyen aprólékosan kivan dolgozva,de inkább nem nézném sehol az életben :)
süti beállítások módosítása