Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Dobolj az asztalon!

2011.05.06. 16:06 szuperapu

Többször a szememre vethették itt a blogon a kedves internetező gyerekek, hogy design szempontjai nálam sokszor a biztonság elé kerülnek, és ennek jegyében minden szívfájadalom nélkül ajánlok élekkel és sarkokkal bíró gyermekbútorokat. Nos, Carlos Pendas Hangoo becenevű asztala ilyeneket nem tartalmaz.

A konstrukció maga egy (jórészt) műanyag csőváz, és egy arra kifeszített szövet. Ez utóbbi nem csak a termék összsúlyát csökkenti (és ezzel – no meg a minimális mennyiségű összetevőkkel – a szállítás és a gyártás költségeit is), hanem egy plusz interakciókra ad lehetőséget. Gondoljunk bele, a megfeszült szövet rugalmas és hangot is ad.
Ráadásul a szét-, és összeszerelése is gyerekjáték!

Forrás: Yanko Design

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek asztal gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr1002882281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása