Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Óriás playmobil

2011.05.06. 12:36 Cyr

Az idén áprilisban megrendezett milánói design hét alkalmával került bemutatásra az ausztrál származású fiatal designer, Marc Newson négy darabból álló, modul, "Bunky" névre hallgató emeletes ágya. Az egyszerű műanyag formák összeszerelhető gyerekjátékokra hajaznak, mintha óriás Playmobil bútorok kerültek volna ki Newson kezei alól.

A fergeteges műszaki érzéket nem igénylő, könnyen egymásba rakható darabok többféle variációt kínálnak, az ágyakat külön-külön is használatba vehetik a kölkek. A lekerekített élek még az aggódó szülőket is képesek lehetnek meggyőzni, feltéve, hogy az eleddig ismeretlen -  Magis nevű designerkarám által diktált - valószínűleg húzós ár jelentette akadályt is sikeresen megugrották.

 

 

Forrás: Marc Newson

Magis

 

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerekszoba emeleteságy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr292881750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása