Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Variációk iskolára

2011.05.11. 11:55 szuperapu

Az Emiliana Design Studio Ottawa a nevezetű a projektje, kifejezetten a közterületekre készült, óvodákba, iskolákba. S bár az anyaghasználat és a színvilág - sőt a forma is - a 70-es években Magyarországon használatos iskolabútorokat idézi, a lágy színek és a lekerekített formák modern összképet mutatnak. De nem ezért tartom érdemesnek a bemutatásra.

Hanem mert az elemek szabad variálhatósága a legkülönbözőbb terek kialakítását teszi lehetővé, attól függően, ahogy azt a méret vagy a funkció megkívánja. Ráadásul ezt részben maguk a gyerekek is játszva megtehetik, akár beltéren akár kint a szabadban. Az igényeknek megfelelő készletet darabonként összeválogatva lehet megvásárolni a padoktól a különböző mozaik padlóburkolókig a Made Design oldalán.

Forrás: Emiliana Design  Made Design

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek iskola praktikus pad óvoda kamasz padló kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr742895095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása