Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szafari a gyerekszobában

2011.05.16. 20:08 szuperapu

P'kolino floridai stúdiót 2004-ben a két alapító apuka Schneider és Antonio Turkey-Rivas azért hozta létre, hogy olyan termékeket hozzanak létre, amiknek ismérve a játékos stílus és az intelligens funkcionalitás. A játékosan elegáns design filozófiája előbb csak közvetlen környezetükben, családos barátaik körében aratott sikereket, de ma már számos díjjal a hátuk mögött egyre csak terjeszkednek a világban.

Az új piacokat új termékeken keresztül próbálják elérni, olyanokkal például, mint a Safari kollekció. Ami kimondottan az a termékcsalád, ami szórakoztató és megnyerő stílusával szinte hívogatja a gyerekeket, de a szülők is értékelik esztétikai értékét. De a külcsín mellett természetesen a legszigorúbb tengerentúli biztonsági és környezetvédelmi előírásoknak is megfelel. A leginkább a 3-6 éves korosztályt megcélzó állat sziluettekkel operáló készlet folyamatosan bővül, és kompatibilis a stúdió egyéb termékeivel is.

 

Forrás: P'kolino

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr452908527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása