Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Igazán modern kuckó

2011.05.17. 08:02 szuperapu

A 2005-ben alapított, True Modern fő profilja a modern, minimalista bútorok tervezése, gyártása és megfizethető áron történő forgalmazása. Mégpedig elsősorban gyerekfronton. A cég elsőrendű célkitűzése, hogy egyszerűek, funkcionálisak és biztonságosak legyenek a termékei. Ezekhez simul az egyébként a termékpalettából némiképp kilógó játszóház.

Az MD-20 (nem túl fantáziadús) névre hallgató kuckót Edgar Blazona tervezte. Anyaga környezetbarát módon előállított nyír rétegelt lemez, a felhasznált festék nem mérgező, valamint a sarkok és az élek lekerekítettek. Szóval nagyon zöld és nagyon biztonságos. Sajnos, szabadtéri felhasználásra nem alkalmas, viszont ha a True Modern bútoraival rendeztük be a gyerek szobáját, akkor nem zavar bele az enteriőrbe. A színes panelek cserélhetőek, de a falra szerelhető papírtáblák nem szériatartozékok.

Forrás: True Modern


Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek játszóház gyerekszoba csecsebecse kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr582909791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása