Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Életrekelt babák

2011.06.01. 08:33 zaphodbb

Hátborzongatóak kissé a képek, nem véletlenül. Emlékszünk azokra a babákra, amiknek ki lehetett nyitni a száját és a szemük lecsukódott, ha lefektettük őket? Ilyen babákat reprodukált hús-vér gyerekekkel a Winkler+Noah.

A projekt üzenete egyszerű és világos, mint a nap: ahogy ők írják, figyelemfelhívás, hogy ne akarjunk tökéletes babagyerekeket: szeressük a gyerkőcöket természetes valójukban, és  ne faragjunk belőlük egyenletesen mosolygó, parancsra beszélő babákat. Az üzenetet értjük, megfogadjuk, nem tesszük. Gyermekeink úgy jók, ahogy vannak, hisztistül, néha morcarccal, a "nem-akarok-aludni"-val, máskor pedig a féktelen és szabad kacagással.

A linkért köszönet KentaurBennek az Ágy-Asztal-Tv-től!

Forrás: The Puppet Show

1 komment

Címkék: fotó kép gyerek művészet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr942947770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása