Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Fagylaltszínű asztalok

2011.06.01. 18:50 felhasznalo

Naná, hogy a cukrászdák hűtőpultjában sorakozó finomságokra asszociáltam a holland Buisjes en Beugels asztalait meglátva. Hm, puncs, pisztácia és narancs. Így, egy tölcsérbe, ebben a sorrendben pont jó lesz.

Az asztalokban azonban nemcsak az asztallap színe különleges - bár kétségtelen, hogy megragadja a tekintetet -, de a formája is, és az is, hogy igencsak praktikus a kialakítása. Elfér benne minden kacat: papírok, füzetek, ceruzák, szépen rendben, de mégis azonnal hozzáférhetően. Emellett együtt nőhet a gyerekkel: ötéves kortól egészen felnőtt koráig használhatja.

Szerintem szépen feldobja a gyerekszobát, és némi játékosságot csempész oda is, ahol a gyerek nem is várja: a tanulósarokba, a tanulásba. Márpedig úgy könnyebb leülni, elővenni a könyveket és magolni.

Forrás: Buisjes en Beugels

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek asztal gyerekszoba íróasztal csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr702947908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása