Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Babaház fiúknak

2011.06.03. 12:09 felhasznalo

Ki mondta, hogy egy fiúnak nem lehet babaháza? Dehogynem lehet. Csak a megfelelő tematikát kell hozzá kitalálni. Ahogy azt az alábbi példán is láthatjátok. Merthogy ez egy Super Mario babaház, aminek segítségével az elektronikus játék valósággá válhat.

Méghozzá négy pályán, akarom mondani, emeleten. A játék a legfelső emeleten indul, a vattafelhők között, amit ha sikeresen teljesít a gyerek irányította Mario, akkor a pályákat összekötő csövön máris lecsúszhat a következő emeletre, a tenger alá.

Itt a vízinövényeket gyöngyökből készítették, és ha Mario sikeresen elkerüli a halat, akkor máris lecsúszhat az elsőre, ahol már várják az elmaradhatatlan, ikonikus gombák.

Vagy a földszintre, ahol Bowser türelmetlenül néz már elébe a nagy összecsapásnak.

Szerintem zseniális ötlet, remekül lekötheti a gyereket, emellett nyilván olcsóbb is, mint egy Nintendo meg a hozzávaló program. Már ha sk készítjük el. 

Forrás: DOS Family

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek szülő gép kreativ idea fiú sk babaház

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr602953556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása