Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Játékos post-it

2011.06.22. 16:12 felhasznalo

A tetris olyan játék, amivel órákra kikapcsolhatjuk az agyunkat.  Ugye? Csak potyognak lefelé az ilyen-olyan formájú testek, alakzatok, mi meg kapkodjuk a szemünket, hová is passzolnak hirtelen. Ez a játékos post-it a Suck UK-től viszont nemhogy ki-, de sokkal inkább bekapcsolja... a memóriánkat legalább. Főleg, ha mindenféle fontos megjegyezni valót írunk rájuk. Például, hogy K-vitamin, amit én szégyenszemre elég sokszor elfelejtettem.

De ha egy kamasz kapja, az sem baj, jól fog még jönni szeptembertől. Vagy akár a nyáron, ha akad egy kis tanulnivaló. Bár inkább ne akadjon, inkább pihenjenek. És kapcsoljanak ki agyilag. Addig meg csak potyogjanak az ilyen-olyan formájú post-itek a megfelelő helyre.

Forrás: Suck UK

Szólj hozzá!

Címkék: design játék kiegészítő gyerek iskola kamasz dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr252982372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása