Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tengerre, kalózok!

2011.06.22. 08:33 Cyr

Vajon közületek ismer-e valaki olyan csemetét - teszem azt négykézlábasoktól a végzős ovistákig -, aki ne kapna az alkalmon, ha egy üres, vagy akár félig teli dobozzal találja szembe magát?

Az enyémek szorgalmasan dobozolják magukat - emlékeztek? "Szia, dobozos!" -, igaz, jelenleg vonattá, illetve gokarttá lényegítve át a gyerekszobai tárolókat. Kétségkívül a vitorla hiánya lehet az oka annak, hogy eddig hajóban még nem utaztak, mert a házi kalózfelszerelés kendőstül-kincsestül jelenleg is folyamatos használatnak örvend.

Ilyen csodaidőben persze a gyerekszobát szinte kizárólag alvásra használjuk, amennyit csak lehet, a szabadban vagyunk. Ám egy-egy borús-felhős napon bontsunk vitorlát nyugodtan a szőnyegtengeren, lefogadom, nem fognak a kölkök hangosan reklamálni.

A Green Town Toys környezetbarát - hiszen mi más is lenne? -, újra hasznos vízi jószága néhány kalózivadék befogadására tökéletesen alkalmas, ám vigyázat: ha a tőkesúly túlteng, esetleg túlzottan fickánd, a röhögős borulás borítékolható.

Forrás: Green Town Toys

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek praktikus öko játszóház gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr203000320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása