Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kuckót a lakásba!

2011.06.23. 12:15 felhasznalo

Nyár van, a vad kerti kuckózások és játszóházazások ideje, az elvonultan rosszalkodásé, amikor anya-apa szentül meg van róla győződve, hogy a kölkök jól elvannak, nem csinálhatnak semmi hülyeséget. Pedig de, és ebben az a jó, hogy ezekből lesznek aztán a családi históriák, a felemlegethető és nevettető történetek. Meg azok, amikkel majd jól cikibe lehet hozni a gyereket kamaszként a haverjai előtt.

Persze, akiknek nincs kertje, azok se csüggedjenek: elvonulásra és rosszalkodásra tökéletesen alkalmas kuckót a lakásban is építhetünk. Akár ahhoz nagyon hasonlót is, amit a kertekben látni. Nem kell hozzá, csak egy sarok, némi faanyag, egy kis szabadidő, és egy lelkes férfiember.

Aztán készítsük kezünk ügyébe a fényképezőgépet és az elsősegély dobozt, és ha nagy a csend, induljunk el a kuckó irányába.

Forrás: Bla-Fre

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek szülő kreativ kert idea játszóház sk kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr293006244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása