Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ragyogó Felhők

2011.07.29. 18:02 szuperapu

Zhao Liping 20 éves sanghaji tervező felhő lámpái egyelőre még nem kerültek gyártásba, de koncepció mindenképp bemutatásra méltó. A forma annyira barátságos amennyire egyszerű. (És most tényleg ránk férne ebben a kora őszi időben, hogy egy kis fényt vigyen a mindennapokba - ha a Nap nem is, akkor legalább - egy felhő.)

Azonos burával a hölgy tervezett álló és lámpát is, és bár az utóbbinál az illúzió tökéletesebb, az előbbinél a talp kialakítása - majdhogynem szó szerint - árnyalja a képet. Remélhetőleg Zhao mihamarabb megtalálja megfelelő matériát a sorozatgyártáshoz és elárasztják barátságos felhők a kék mennyezetű (gyerek)szobákat.

Forrás: Zhaoliping Design

Szólj hozzá!

Címkék: lámpa gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr53109532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása