Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mágikus egyensúly

2011.08.08. 12:50 szuperapu

Volt már a blogon a türelemre és kézügyességre alapozó építőjáték, aminek élvezeti értékét a nagyon kényes egyensúly határozza meg. A mostani játékszer is ebbe a kategóriába sorolható, viszont a megjelenése több mint dekoratív. A pasztellszínek és a természetes fa felületek vizuálisan is egyensúlyt sugároznak, nem is beszélve a lekerekített formákról.

Persze nem ártana ha több darabos lenne a készlet és a felületeken található bemélyedések is felesleges segédletet nyújtanak. Bár ez utóbbi akár indokolt is lehet, tekintve hogy a célcsoport életkori határai a (3-99 év) elég tágak, az alsó és felső sávban elkélhet a segítség.

Forrás: Beyond123

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek szülő építő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr1003133387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása