Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Képet a gyerekszobába 70.

2011.08.29. 17:35 szuperapu

Nick Sheehy angol képzőművész és szabadúszó illusztrátor kis gömbfejű tollas jószágai már első látásra is ambivalens érzéseket keltettek bennem, aztán a részletekbe merülve ez csak tovább fokozódott. A finoman cizellált ceruzarajzok, és az alapvetően aranyosnak mondható formák mögött bujkál egyfajta megfoghatatlan feszültség.

Talán a sötét szemek, talán a harcos páncélok, a minduntalan megjelenő kígyótetemek, vagy ezek összessége az, ami ezt táplálja. Ennek ellenére, vagy mindezekkel együtt nyugodt szívvel ajánlom ezeket a képeket a gyerekszobák falaira, hiszen meseszerűek, bármelyik kép köré játszva lehet kis fantáziával egy történetet keríteni. Mondjuk a kígyóölő madarak végtelenbe nyúló eposzát.

Forrás: Showchicken
 

Szólj hozzá!

Címkék: művészet gyerekszoba képet a gyerekszobába

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr113188625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása