Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ez a kacsa nem az a kacsa

2011.09.06. 11:25 Cyr

...avagy Durell után szabadon: állatok a kádamban.

Miután itt a Gyerekszobán felnőtt cuccosok is szép számmal fordulnak elő, nem meglepő, hogy nagy hirtelen egy másik, kevésbé színpompás jószágra asszociáltam a már több ízben emlegetett Skip Hop képei láttán.

A lényegi részt a másik oldalról megközelítve persze a funkció kis változtatásokkal, de igencsak hasonlatos, már ha a kiöntés és a beöntés között nem lelünk érdemi különbséget.

Fejet hajtok magam is, remek találmány hajmosáshoz. Már csak azt kellene elárulniuk a kép készítőinek, ugyan mivel is vették rá a kölket arra, hogy ilyen szépen tűrje a hajmosás utáni öblítést, hiszen szeme se rebben a dednek. Mert azt még véletlenül sem feltételezem, hogy az egész nem más, mint galád photoshop.

 

Forrás: Skip Hop

1 komment

Címkék: design játék kiegészítő gyerek fürdés idea fürdőszoba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr633205113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mancaa 2011.09.07. 17:03:26

Bizti, hogy photoshop, ilyenkor bőgés van és kész :P Hasonló képünk van most fent babaszépségversenyen, de bőg :D surl.hu/babaszepsegverseny
süti beállítások módosítása