Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Egy bölcső utóélete

2011.09.08. 10:25 szuperapu

Biztos mindenki aludt gyerekkorában két összefordított fordított fotel alkotta kiságyban, vagy rögtönzött ilyetén módon alkalmi fekhelyet hirtelen felindulásból a porontyának. Nem nehéz belátni tehát, hogy a dolog visszafelé is jól sülhet el, és az egyébként rövid időintervallumú kihasználtsággal rendelkező gyerekbútoroknak így meghosszabbíthatjuk az életét.

Ezen gondolatmenet alapján jutottak el a Martin Price-nál az alant látható bölcső megvalósításához. Ami az elsődleges felhasználási terület elévülésén túl két darab hintaszékké alakítható át. Kicsit szögletes, kicsit naturális, de nekem tetszik. Az ötlet a fentiek okán nem a legeredetibb, de funkcionális megvalósítás zseniális.

Forrás: Martin Price
 

Szólj hozzá!

Címkék: szék bölcső gyerekszoba kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr113210914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása