Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Babaház újnomádoknak

2011.09.27. 12:11 szuperapu

Minden gyermekszoba alapfelszereltségéhez hozzátartozik egy babaház. Ízlés és szocializáció kérdése, hogy milyen kivitelben, de mindenki megtalálhatja azt ami gyermekének, vagy épp a nevelési koncepciójának megfelel. Itt a blogon is prezentáltunk már mindenfélét, de eleddig adósak maradtunk a mobilizálható lakokkal.

Talán mert az modern kori nomád életmód és a hozzá tartozó lakóautók tőlünk nyugatabbra sokkal nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ráadásul sokszor ezek az otthonok nem a gyermekbarát mivoltukkal tüntetnek – sokszor nincs is bennünk gyerekszoba. De ez most mellékszál. A lényeg hogy a Green Leaf  tetőtől talpig fából készült vintage lakókocsija hiánypótló darab, ami ráadásul szép is. Szerintem.

Forrás: Green Leaf

3 komment

Címkék: gyerek jármű babaház

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr83259528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anima_trix 2011.09.27. 12:42:32

Az én gyermekeim is nagyon szeretnek babázni. Olyan édes képeket lehet ilyenkor készíteni róluk. Ha Neked is van aranyos képed gyermekedről, akkor ne habozz, töltsd fel te is surl.hu/babaszepsegverseny .

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2011.09.27. 12:46:38

@anima_trix: De most erre tényleg szükség van? Mármint a spammelésre. Nem nagyon szeretek moderálni...

2011.09.28. 22:52:55

Olyan retrós hangulatom lett tőle...:) Mondjuk a Balaton retró c. műalkotás hangulatába illő német turisták lakókocsijai, vagy valami ilyesmi...
süti beállítások módosítása