Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Inspiráció tökfaragáshoz

2011.10.24. 16:40 szuperapu

Nos, felhasznalo bloggerina adott némi muníciót a kedves internetező gyerekeknek a Halloween kellemes abszolválásához, én viszont most illusztrálom milyen az, amikor egy képzőművész tököl. Az amerikai Reinaldo Villafane szobrászművész és többszörösen díjnyertes tökfaragó alkotásai persze inspirációnak is a túlzás kategóriájába esnek, de ki tudja, hátha...

Az egy dolog, hogy hihetetlenül és plasztikusan élethűek ezek a tökfejek, miközben úgy ijesztőek, hogy inkább viccesek, de az anyagban rejlő pszeudo hatásokat is maximálisan kimeríti. Az is tetszik, hogy maximálisan alkalmazkodik a természet adta formához, és nem rest visszautalni egy-egy poén erejéig a nyersanyag tökös valójára sem.

Forrás: Villafane Studios

Szólj hozzá!

Címkék: konyha ünnep halloween művészet kreativ

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr933317358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása