Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hajts át apán autóval!

2011.10.26. 08:18 felhasznalo

Sokszor egy apának jóval nehezebb dolga van, mint egy anyának. Eleve hendikeppel indul, mert a kölök nem az ő hasában fejlődik, és egyelőre még a Juniorban felvázolt lehetőség sem vált valóra, pedig de megnézném egyik-másik férfi ismerősömet, amint azon mereng, hogy mintha selymesebbé vált volna a bőre, majd rögtön utána könnyekben tör ki valami eszement marhaság miatt. De ez még bőven utópia, és reméljük, így is marad, hiszen a szülés valószínűleg jóval fájdalmasabbá válna ebben az esetben.

Szóval, ők a kötődést sokszor abban a percben kezdik, mikor először kezükben tartják a dedet. És lássuk be, sokszor az is nehézséget okozhat, hogy nem ők töltenek sok időt a gyerekkel, hanem anya. Persze, a meló után hazaérve azért próbálnak - jó esetben - időt szakítani a gyerekre, mielőtt kimerülten bedőlnének az ágyba vagy a kanapéra: ilyenkor még megfürdetik a gyereket, vagy játszanak velük egy keveset. A következő ötlettel összeköthetjük a kellemeset a hasznossal - esküszöm, karácsonyi ajándéknak sem utolsó. Készítsünk egy térképes pólót apának, aki ezután játék gyanánt csak helyezkedjen el kényelmesen mondjuk a padlón, aztán jöhetnek a gyerekek. Akik a matchboxokkal apán keresztülhajtva finom kis masszázzsal kényeztethetik a fáradt családfőt. Zseniális.

Forrás: The Blue Basket

6 komment

Címkék: játék gyerek ünnep szülő anya apa ruha ajándék kreativ jármű idea hellókarácsony sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr473323131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bohusek 2011.10.26. 08:38:21

A négyzetrácsos, betű és szám koordinátákkal ellátott hátvakaró pólóm után (Igen, ott E4-nél!)egyértelműen ez lesz a következő kedvenc. Még, hogy kötődés! Gyorshajtásokat, satu fékeket, hajtű kanyar bevételeket kérek! Most!

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2011.10.26. 09:45:17

Bohusek, hú, mutasd már meg azt a pólót! Sakkozásra is alkalmas?:)

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.10.26. 11:54:06

ilyen is van?
Én meg azon szocializálódom, hogy a fiamnak egyedül ÉNRÁM szabad a kispuskájával lövöldöznie... és hogy csíp, amikor eltalál!

Ékszíj 2011.10.26. 12:02:10

sakkhoz jó lapos hát kell :)

terasz9 · http://www.teremibalazs.hu 2011.10.28. 00:26:18

A fiamat erre rajzolt utak nélkül is rászoktattam, de szerintem most legyártok egy ilyet.

babó 2012.01.31. 19:08:20

ó, ilyet kap a férjem névnapjára :)
süti beállítások módosítása