Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A bagoly, aki tök

2011.10.28. 12:44 zaphodbb

Felhasznalo kollegina már baglyozott egy kicsit a halloweeni ötletparádéban, de tök - TÖK! -, az nem volt még. Olyan nagyon nem értek egyet, hogy átvesszük ezt az ünnepet, ám a gyerekeim lelkesednek érte, így - mint már oly sokszor -, megadtam magam és már nálunk is figyel egy Wilson névre hallgató töklámpás, vigyorogva, usánkával a fején. Csak hogy keverjük a szezont a fazonnal.

Ha előbb találok rá erre a baglyos töklámpás ötletre, biztosak lehettek benne, hogy rábeszélem a lányokat, hogy ilyet faragjunk Wilson helyett. Végtelenül egyszerű, szotyi kell hozzá csakcsupán, mégis látványos és nem mellesleg bagoly. Ha nálatok is készülnek töklámpások, ne habozzatok megosztani velünk és a blog közönségével, küldjétek el a képét nekünk, hogy a nagyközönség elé tárhassuk!

Forrás: Better Homes and Gardens

1 komment

Címkék: ünnep halloween lámpa kreativ

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr53335502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.10.28. 23:18:14

hát ezek nagyon édesek:D
süti beállítások módosítása